PJ Schott en FIlls tannerie

PJ Schott en FIlls tannerie

Toegevoegd op 04/05/2010, door nxt8generation

Locatie: Aalst, Oost-Vlaanderen

Te Aalst staat een verlaten textiel fabriek die vroeger zeker niet uniek was in de streek. Dezer dagen staat de fabriek er verlaten bij en is de toekomst ervan heel somber...

--> Meer op: http://nextgenerationphoto.be/urbex/pj_schott_en_fills_tannerie.html

GPS Lat: 50.837 Long: 4.356

in abandoned, architectuur, urban

nxt8generation

Comments

 1. Talitha

  Talitha zei:

  hier wil ik heel graag eens naatoe, weet iemand het precieze adres, en hoe je er binnen moet raken?

  op 01/10/2011

 2. MartinV

  MartinV zei:

  Eén van de meest bezochte urban plaatsen van de laatste jaren... na een en brand in 2012 zijn ze met de afbraak begonnen. Er wordt op dit ogenblik opgeruimd en de asbest wordt verwijderd. Het gebouw is nog steeds eenvouding te betreden, maar er wordt veel controle uitgevoerd. Buurtbewoners verwittigen ook vlug politie.

  De GPS coördinaten die jullie hier doorgeven liggen ook lichtjes uit de richting. Van wanneer ligt Schotte Aalst in Brussel? ;)

  op 01/03/2012

 3. WimLaleman

  WimLaleman zei:

  Dit is inderdaad de verkeerde locatie :( gelukkig is het hier zeepkistenrace :p en ist mn maat die rijdt in de hel van brussel ;)

  op 05/05/2012

 4. JohArijs

  JohArijs zei:

  Dit is nog altijd toegankelijk zowel schotte als duparc er rechtover....

  op 17/11/2012

 5. PasSnijders

  PasSnijders zei:

  Du Parc aan de overkant is een betere locatie.. er loop wel een 'ninja' rond (zo noemen ze hem/haar.. soort dakloze bewaker die in het directeurshuis ernaast bivakkeert. Schotte ben ik jaren terug geweest, erg groot, maar ook erg getrashed.. toen al. Denk niet dat het de moeite waard is nog.

  op 04/12/2012

 6. blackilll

  blackilll zei:

  Deze is sinds een maandje of 2 afgebroken

  op 08/12/2013

 7. ClaOosting

  ClaOosting zei:

  Schotte is nu vrijwel van de kaart, maar Du Parc is nog goed te doen. Ingang vrij gemakkelijk te vinden en eenmaal binnen het hek/betonnen muur, staan de deuren gewoon open, dus vrije toegang. De 'ninja' hebben we niet aangetroffen, wel blowende jeugd. Soms staat de deur van het directeurshuis aan de straatkant wagenwijd open.

  op 12/01/2014

 8. RenEmma

  RenEmma zei:

  Zó zonde van Schotte! 2x geweest, en prachtige foto's gemaakt. Over 2 weken wouden we er weer heen, wat zonde zeg, was ene prachtige plek. Gaan als t meezit nog wel de fabriek aan de overkant in, en wat andere urban locaties.. Weet iemand toevallig waar deze staat in België? Het heet The Round Mansion, en zou in West België moeten liggen, maar tot heden kan ik geen adres of naam vinden. http://www.viralnova.com/abandoned-mansion-belgium/

  op 17/01/2014

 9. RomPolman

  RomPolman zei:

  Heeft iemand het adres van Du parc? en is het nog toegankelijk?

  op 20/04/2014

 10. Jirko

  Jirko zei:

  RomPolman, stuur me even iets en ik bezorg jou de nodige info

  op 27/05/2014

 11. FraDe Ceulaerde

  FraDe Ceulaerde zei:

  Emma, heb je al iets gevonden over dat huis?

  op 03/10/2014

 12. DavDe Bruyn

  DavDe Bruyn zei:

  de site van Schotte is allang niet meer beschikbaar, daar zijn ze begonnen met de opbouw van een nieuwe sport infrastructuur. De site van Du Parc is wel nog toegankelijk. Hier heeft inderdaad onlangs een hevige brand gewoed maar dat was in de conciërge woning aan de straatkant. De magazijnen achteraan zijn gevrijwaard van deze brand. Opletten wel want het ligt vol glas dus goed schoeisel is aangeraden. Ik ben afgelopen maandag nog geweest, ik woon er op amper 2 km van.

  Adres is Erembodegemstraat nr 4

  David

  op 27/05/2015

U moet inloggen of registreren om te kunnen reageren. Sign in with Facebook